El nazisme que ve a Catalunya, Iberia i Europa


L'imperi romà, que tants cops ha canviat d'aparador mantenint intacte la seva política de clientelisme, corrupció i feixisme nazionalcatólic, es destapa a Catalunya sense més disimul que l'hipocresia habitual en boca dels seus portaveus i mitjans a sou (tots). CiU deixarà que a Badalona, tercera ciutat de Catalunya i 18ª de l'estat, una ciutat on les dues terceres parts de la població són d'origen immigrant, governi aquell esperpent d'homo erectus nomenat Garcia Albiol, que, per més insult a la ciutadania, ni tan sols és veï de la ciutat, ans, com el famós Bartu de Gramenet, del barri del Turó Park, com és habitual entre la vella màfia franquista.

Al mateix temps que en Mas Retall presenta, en grau d'urgència -per si s'acaba el món sense haver-ho robat tot- un cop d'estat legislatiu que, en una síntesi inèdita al món, ajunta, sense cap ni peus ni cap llògica jurídica o política, lleis sobre la caça de les caderneres i una sanitat com la d'Estats Units: Una porta per a rics (o blancs) i altre per a pobres (de colors diversos). Així, les mutues privades podran ser visitades sense cua en els mateixos locals públics de la Seguretat Social, sols que sense esperar amuntegats i compartint els virus i bacteris amb la gent que no els vota o que, encara que els votin -babaus- mai seran de la mateixa "classe".

Deu ser un altre gran consell del cap del govern a l'ombra, l'amo d'Abertis i Catalunya, Salvador Alemany, qui ha aprofitat la pujada del 4% que Mas li va fer a les autopistes catalanes per reduïr el nombre de llocs de treball i les cabines de cobrament, augmentant les cues cap a França en totes les seves sortides.

Un treballador ens va respondre a la qüestió amb un clar i a crits: "I han tingut 6.600 milions de beneficis!". Que són només 1.100.000.000.000 (un bilió i cent miliards) de pesetes.

I ara ens pujaran l'aigua, doncs Agbar, que és de La Caixa aquella que es va vendre a preu d'or l'Immobiliària Colonial quan no valia ni la meitat, i que ara creix amb Criteria, i que és també del Grup francès Suez, gasístic i del que calgui, sempre controlat des de les altes i espirituals esferes de l'OPUS Dei, sigui com a Ciments Molins-López Rodó o com la gran mare Lafargue que ja fa anys es va menjar Asland, diu que vol comprar més país amb els beneficis, com ja fa Carlos Slim, amo de Mèxic, o la exemplar monarquia de Qatar, amb el Barça d'aparador. I és que Narcís Serra a Caixa Catalunya, com l'Arcadi de l'amo Pujol a caixa Girona, ja van repartir els grans beneficis amb els amics, i deixaren les Caixes buides i amb teranyines, com el famós visir Iznogud-Pujol que tan bé ho feia.

Però en Mas crida molt amb el discurs autista que els socis de Sió li escriuen, repetint que la culpa és del tripartit, que en realitat governaven imposant sa majoria els seus socis en la sociovergència, aquí i a Madrid, PP i PSC. Com si ells arribessin directament des dels altars de Sarrià-Sant Gervasi sense haver estat mamant d'un govern neocon amb l'Aznar, documentat i beneït per l'Opus i els jesuites d'ESADE com el "Pacte del Majestic"... Potser també està en Mas ja penjant-se cartellets de cullera, collons, colell per la memòria?

Ara, amb la dreta que causà la crisi i la misèria de la població d'Europa i colonies premiada amb el govern per un país que creu en els deus del neolític, com la resta de la península i les dues hispànies, Portugal torna a regalar cos i ànima al vell imperi i els seus mercenaris, com és normal en els païssos sense memòria i on els cervells s'en van fugint a l'estranger.

I ho tenen tot a mà: Una policia ben armada i disposada a guanyar-se el sou sense miraments democràtics, un govern de corruptes, imputats i sospitossos en desenes de cassos de corrupció, i tot encapçalat per un que té els estalvis als paradissos fiscals, com papà, i altre que menteix al Parlament, al jutjat, manipula la policia, les lleis i el que calgui per evitar, com els seus aliats del PP que veten la creació d'un jutjat antifrau a la València dels pebrots farcits, que són el model a seguir per mantenir-se en l'impunitat del franquisme que encara dura.

Europa és en les seves mans. Les de la feixista i ara antinuclear a la força Merkel, enemiga d'Espanya, Zapatero, José Sòcrates i els cogombres, siguin d'on siguin. Jo, d'ella, m'ho faria mirar per algun deixeble d'en Freud. Potser el mateix que estigui guarint al seu exministre falsificador de títols de doctorat.

Han d'aprendre d'en Mas. Aquí no dimiteixen ni per ser mentideres o mentiders, ni per ser hipòcrites que col.loquen a les amants quan ja no serveixen i després donen sermons de misa des de les tribunes del nazionalcatolicisme a Espanya o a TV3. Dimitir? Amb el que costa arribar a la poltrona tot i la llei electoral feixista un terratinent = a 150 vots d'esclaus! Quan dimiteixi déu, el que sigui, en Mas i CiU ja trobaran un altre a qui venerar.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Las más caras máscaras de Mas, de rebajas

Kázaros y cátaros: La historia oculta por las tres religiones del libro

Opus, Pujol, Molins López-Rodó, Millet...

La Solución Final: ¿Verdes o nazis?

Millet 1972: Pujol, Banca y Renta Catalana, BCI...

Las cristianas mentiras sobre la rebelión de los moriscos de las Alpujarras

Druidas, bardos y el alfabeto de los árboles

La pasión, muerte y renacimiento de Attis

Glosario de los dioses latinos: Faba-Mysteriarches

Los tres reyes, los magos y el libro de Set