La gàrgola i la regidora o Els programes gòtics dels matins de TV3


Ja sé que és molt desagradable veure-la, com al seu "productor" que cobra de la tele pública per mantenir una feixista defensora a sou del sionisme genocida i antisemita i que a ella la deu pagar amb espècies, doncs ho diu al seu costadet mentre el menjaciris calla i no crida prou, prou, prou. Però és que, com s'en va de tv3, la dama dama de baja cama s'en va bordant. Com la monja sense dot que, pel que li queda de dol, s'hi caga al torn.

La que va ser foragitada a patades als dos culs de la política, tant de l'ERCper ella i ell enfonsada com d'aquell PI que no li va plantar el Colom i que robava de Palau i d'on fos per Catalunya i el seu morro, desenvolupa la seva sintomatologia histèrica -en el sentit més freudià del terme: des de l'úter- per atacar, sense la regidora davant per defensar-se, na Janet Sanz, regidora a BCN d'ICV-EUiA que va publicar al seu "refilo" el desig compartit per espectadors i treballadors de TV3 de que ella i el grup de fatxendes foti el camp i deixi de fer propaganda neocon (del con francès: gilip….) i nazionalcatòlica enriquint-se amb els diners del poble que els seus espolien.
La Porcelanosa sionista amb un premi per fer publicitat de les bondats de matar nens i robar territoris als semites en nom d'EL, també dit Adonais, Elvim, Elohim, Yauá, Yeouá i, sobre tot, la pasta kosher.

La sionista a sou i premiada per sa secta, que justificà les matances i l'ocupació sionista a Palestina, qualifica d'inquisidora a la regidora i parla de gulags, que deu confondre amb Gaza i Cisjordània, però ella sempre ha anat malament de geografia… també. Deu ser per aquell convers -com ella- Torquemada que cremava a tot bitxo per amagar ses vergonyes, i el negoci que de confiscar als cremats feien sa esglèsia, ell i els llinatges de cristianos viejos…

Ja fa anys que no perdo el temps ni l'oremus sentint els molts cuni i ses cunilles a tv3 i altres "mitjans" immorals. Tinc família de peixaters -gent honesta i treballadora- que mai s'han fet amb les verduleres i els horteres. Tot i que jo no tinc problemes més que amb els terratinents i no pas amb els pagesos, encara suporto menys als xarlatans de fira i les cortesanes a preu fet.

El grup Godó de La Masguàrdia, la veu de l'amo Mas que ella tan bé coneix i llepa, on des de el segle dinou (sic) cobra per dir xorrades pel cor d'avis menjaciris de 70 cap a dalt i sense estudis, és el lloc adient pels vells i velles cortesan@s, del que el seu amo, el comte, és un exemple atàvic. Sobretot perquè viu de les subvencions que li dona la Generalitat des de que el triunvirat Pujol-Serra-Samaranch i sociovergents units per la pasta, sempre amb l'Opus marcant el pas, manegava les caixes i les butxaques.

Avui algú m'ho ha dit. I l'he sentida bordar altre cop. I he contemplat el silenci covard i còmplice d'un exalumne del Champagnat de Badalona que no ha mogut un dit per aclarir els abusos que desenes d'alumnes -ja quan ell hi anava- van patir fins no fa gaire. per part dels que el van col.locar amb 20 anyets a Catalunya Ràdio, on va començar a fer els primers lladrucs. La mateixa CR que el professor Navarro denuncia per parcialitat fatxenda i prepotent i ser la veu de l'amo, amb tipus tan "simpas" com amorals com és en Manuel Fuentes.

A can Godó pastaran bon fang d'argila i, amb una mica de sort i per raons de guió i audiència -Intereconomia ha plegat i els idiotes no saben què mirar- potser s'hi revolquen junts també pel fang. Però hauran de fer-ho -això sí- fora d'horari infantil, a l'hora de les gàrgoles. Si no els renyarà en Sistach i els hi pegarà -també si hi ha bona sort- al culet, culet.

Ja m'ho explicaran, doncs jo soc molt sensible al maltracte animal i no puc veure aquestes coses sense patir vergonya aliena. Ni a les gàrgoles.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Las más caras máscaras de Mas, de rebajas

Kázaros y cátaros: La historia oculta por las tres religiones del libro

Opus, Pujol, Molins López-Rodó, Millet...

La Solución Final: ¿Verdes o nazis?

Millet 1972: Pujol, Banca y Renta Catalana, BCI...

Las cristianas mentiras sobre la rebelión de los moriscos de las Alpujarras

Druidas, bardos y el alfabeto de los árboles

La pasión, muerte y renacimiento de Attis

Glosario de los dioses latinos: Faba-Mysteriarches

Los tres reyes, los magos y el libro de Set